Τρεχάτε κατσικάκια μου!!


Μια πρωτότυπη ιδέα η οποία φέτος θα υλοποιηθεί για πρώτη φορά από τις 16 έως τις 18 Σεπτεμβρίου στο νησί της Σαμοθράκης!
Πρόκειται για το «Τρέχοντας με τα… κατσίκια»
-“Running with the Goats”-, όπου σύμφωνα με το σκεπτικό, οι δρομείς φτάνοντας στο Λιμάνι της Καμαριώτισσας, εγκαταλείπουν αποσκευές και αυτοκίνητα και… τρέχοντας θα φθάσουν στα Θέρμα της Σαμοθράκης και συγκεκριμένα στο Ξενοδοχείο Μαρίβα, όπου και Κμοτηναίος επιχερηματίας και ιδιοκτήτης του Ξενοδοχείου, Δημήτρης Μισίρης,-που έχει και την ιδέα- θα υποδεχθεί τους δρομείς.
Η δεύτερη μέρα περιλαμβάνει τρέξιμο στην Άνω Μεριά και ανάβαση στις πηγές του Φονιά με κατάληξη στο καφενεδάκι των Θερμών, το οποίο θα περιμένει τους δρομείς και τους θαμώνες του, γιορτάζοντας τα 30 χρόνια λειτουργίας του!
«Στόχος μας είναι να πετύχει και να θεσμοθετηθεί η δράση, μια και οι λάτρεις της Σαμοθράκης, ξέρουν από περπάτημα και …τρέξιμο!»
Σε ότι αφορά την τουριστική περίοδο της Σαμοθράκης, φέτος ανέκαμψε αρκετά, ενώ για του χρόνου οι ελπίδες πολλαπλασιάζονται καθως θεωρείται πολύ πιθανό να λειτουργήσει η γραμμή που θα συνδέει το Λαύριο με την άγρια Ορχιδέα του Αιγαίου, τη Σαμοθράκη!

Πηγή ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανεβάστε φωτογραφίες